Tiqvah (Dance Video Project) – ChoreoAtelier

Trailer – Choreographer : Karen Pauwels, Camera : Chris De Groote, ArtQuake Audio Visual Communication SELV Passion for Sound. In memory of the victims of the Shoah With excerpts of the last surviving victims’ accounts of the Shoah, taken from the eponymous book by Dirk Verhofstadt, and based on the documentary by Luckas Vander Taelen
Een schets uit het verleden van Jacques Noach, een oorlogskind met trauma’s die hij voornamelijk bij nacht ontmoet. Portret vijf uit een serie van zeven Camera * Peter Hoeyberghs Productie * Karen

Pas de trois (Sander Vloebergs, Eve McGoldrick, Tomislav Resetar) : 13.06min

Dansproject Tiqvah/Hoop door Danscompagnie ChoreoAtelier Camera * Peter Hoeyberghs en een serie shoots van Chris De Groote en Lize D’haese Choreografie * Regie * Montage * Tekeningen * Productie * Karen

Pas de deux (Sander Vloebergs & Eve McGoldrick): 7:08min

Wanneer de vragen zwijgen, zoent de troost eenmaal. Het intrieste verhaal van Annie Noach-Szyf. Portret drie uit een serie van zeven Camera * Peter Hoeyberghs en enkele losse shots van Chris De Groote Productie * Karen

Pas de trois (Sander Vloebergs, Esther-Ellen van der Veen, Ina Wellens): 1.45min

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s